USAfun.be

De heenreis part 1

Na een korte nacht gaat de wekker om 4u45 af, we snoozen nog even tot 5u maar dan is het echt wel tijd om ons klaar te gaan maken voor onze reis naar  Californië. Na ons gewassen te hebben drinken we nog snel een kop koffie en checken we voor de laatste keer de koffers, niets vergeten, hopelijk ?.   Ook de papieren, de reispassen en de handbagage worden nog eens gecontroleerd.  Om 5u30 maken we, op hun verzoek de vorige avond, de dochters even wakker zodat ze ons om 5u45 kunnen uitwuiven, zij blijven immers thuis omdat ze de lange vliegtuigreis niet zien zitten. Hun broer daarentegen staat te popelen om de lange heenreis aan te vatten. Om 5u47 zijn we ermee weg, we geven de dochters nog een laatste kus, laden de koffers in en wuiven nog even wanneer we doorrijden. De reis is nu echt begonnen…

De gps is ingesteld op het adres van Airport Parking Düsseldorf, rijtijd zou ongeveer 1u52 bedragen, het is redelijk rustig onderweg, door wegwerkzaamheden verliezen we enkele minuten, maar omstreeks 7u45 rijden we de parking op waar we de auto kunnen achterlaten. Top service hier, in no time zitten we in het shuttle busje op weg naar de luchthaven.  Wanneer we na ongeveer 5min in de luchthaven arriveren merken we dat het hier wel heel rustig is. Na een sanitaire stop checken we onze koffers in bij Eurowings en gaan we naar de securitycheck waar er ook totaal geen wachtrij is.  Na de check gaan we in een keer door naar gate A82 waar we wachten tot we mogen boarden op onze eerste vlucht naar Londen Heathrow.

We worden met de bus naar ons vliegtuig gebracht. Stipt om 10u55 vertrekt het vliegtuig van Eurowings naar Londen Heathrow. De vlucht zal net geen uur duren, we komen dus goed op tijd aan in Londen, plaatselijke tijd is het hier 11u. Omdat we een connecting flight hebben moeten we weer door een security check, maar ook hier is, net zoals in Dusseldorf, geen wachtrij te bespeuren,  Na de security check krijgen we van een united medewerker al de juiste gate nummer, we moeten naar gate B33 in terminal 2.  Na een kwartiertje stappen komen we aan bij de gate. Hier moeten we nog ongeveer een 2,5 uur wachten vooraleer het boarden start.   Deze tijd vullen we op met sanitaire stops en gratis surfen op de wifi 😉

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties