Florida reisverslag 2013 Dag 11
Dinsdag 5 november - Orlando -> Dublin

Verslag van dag 11: het afscheid!

Er is een tijd van komen en gaan. Spijtig genoeg is het vandaag de tijd van gaan. De koffers worden verder ingepakt en we doen nog een laatste check van de kamer. Niets vergeten? Om 8.35u staan we al aan de auto om de valiezen in te laden. Dit wordt een puzzelwerkje maar in no time zijn we toch ready to go!

Omdat we pas rond 16.30u in de luchthaven moeten zijn hebben we nog bijna een hele dag te vullen. Als eerste halte van de dag rijden we naar Winder Garden, hier is immers de winkel van Themepark Connection gevestigd. Althans, dat dachten we toch, want toen we na ongeveer 20 minuten in Winter Garden arriveerden bleek dat de winkel verhuisd was naar.... Orlando, en dan nog zeer dicht tegen het Floridian Hotel. We hebben hierdoor dus ongeveer 40 minuten verloren. Geen getreur geen gemekker, want uiteindelijk vinden we de winkel, wat eigenlijk meer een magazijn is, dan toch. De winkel is groter dan gedacht, je vindt er enorm veel Disney spullen, afgedankte spullen uit de parken, oude magazines, heel veel beeldjes en nog veel meer! Zeer interessant, zeker voor de echte Disney liefhebbers.

Iets na 10.30u houden we het hier voor bekeken en rijden we naar de grootste ( entertainment ) Mac Donalds ter wereld. Deze bestaat uit 2 verdiepingen, beneden het eetgedeelte en boven de enorme gameroom! Na het eten gaat Bryan natuurlijk nog wat spelletjes uit proberen maar na een uurtje is het echt wel tijd om door te gaan...

En als laatste activiteit van deze reis gaan we nog shoppen in de Premium Outlet Centers van International Drive. Er zijn immers nog gaten in de koffers die dienen opgevuld te worden ;-). We scoren nog enkele t-shirts voor de kids, en in de Disney Store kopen we nog 2 poppen die in Belgie voor het dubbel van de prijs worden verkocht! Voor mezelf koop ik nog een trui van Eddie Bauer en Bryan scoort nog schoenen van VANS! Ook vandaag gaat de tijd weer supersnel voorbij en om 15.15u gaan we maar eens eerst kijken of we alle nieuw aangekochte spullen in de koffers krijgen. We verwijderen eerst alle verpakkingsmateriaal waarna we de spullen in de valiezen wurmen. Om 16u hebben we afgesproken met Ronny & Sandra een Starbucks, iets voor 16u komen we aan bij de Starbucks maar R&S zijn er nog niet. Na 5 minuutjes komen zij ook aan en kunnen we vertrekken naar de luchthaven van Orlando MCO.

Het ritje naar de luchthaven duurt maar 20 minuten, aan de luchthaven is het enorm druk. We leveren de wagen in bij Dollar rent a Car. Alles ok, geen onverwachte onkosten! Bij het inchecken moeten we wel ongeveer 40 minuten wachten maar de tijd gaat ook hier goed voorbij. De koffers zijn niet te zwaar en we mogen allemaal terug mee naar Belgie. Met het treintje gaan we naar de gate waar we na ongeveer 45 minuten al kunnen boarden voor de vlucht naar Dublin. De reis zit er nu zo goed als op, morgen nog enkel de vlucht van Dublin naar Brussel...Planning van dag 11:

08:00uOpstaan en klaarmaken voor het (laatste) ontbijt in het hotel.

09:30uNa het inpakken van de koffers en het uitchecken rijden we richting Winter Garden waar we het winkeltje van Theme Park Connection bezoeken.

Theme Park Connection

12:00uWe rijden terug richting Orlando waar we gaan eten in de grootste Mac Donalds van de wereld.

Mac Donalds

13:30uOnze laatste uurtjes brengen we door in een van de outlet malls...

16:30uVertrek naar de luchthaven van Orlando MCO.

17:00uInleveren van de huurauto bij Dollar Rent a Car.

17:15uInchecken voor de vlucht naar Dublin.

19:10uRond deze tijd vertrekt de vlucht naar Dublin, Air Lingus zal ons met een Airbus Industries A330 in ongeveer 8u25min tot in Ierland brengen. Vluchtnummer: EI120.

??:??uWe zullen deze nacht slapen in het vliegtuig.