Florida reisverslag 2013 Dag 10
Maandag 4 november - Orlando

Verslag van dag 10: Islands of Adventure.

De reis loopt stilletjes aan naar zijn einde toe, dag 10 belooft wederom een drukke dag te worden met Islands of Adventure op het programma. Dit is tevens het laatste pretpark welke we deze reis zullen bezoeken, maar eerst gaan we ontbijten bij Perkins. Hier hebbben ze, in tegenstelling tot Sizzler en Ponderosa, geen ontbijtbuffet. We zullen het dus moeten stellen met hetgeen ze aan tafel zullen brengen. Het eten smaakt zeer goed, maar we vinden allemaal dat de ontbijtbuffetten toch wel van een andere kategorie zijn.

Wanneer we gedaan hebben met eten rijden we verder door naar Universals Islands of Adventure. Aangekomen op de parking van IOA blijkt het er enorm druk te zijn. Nu maar hopen dat de wachttijden zullen meevallen. In het park zelf valt de drukte eigenlijk wel mee, we gaan in tegenwijzerzin het park rond, en gaan in een keer door tot aan het Harry Potter gedeelte, de wachttijd hier bedraagt 30 minuten. Nadat we onze tassen hebben opgeborgen in een locker schuiven we aan in de rij en ongeveer 20 minuten later zitten we al in de ride, leuk!

Na Harry Potter and the Forbidden Journey doen we achtereenvolgens:
Jurassic Park River Adventure.

Dudley Do-Right's Ripsaw Falls.

The Amazing Adventures of Spider-Man.

The Incredible Hulk Coaster.

The Cat in the Hat.

En we gaan ook nog kijken naar de show van: The Eighth Voyage of Sindbad.

Rond 16u slaat bij iedereen de vermoeidheid een beetje toe, nadat we nog even een van de talrijke giftshops onveilig maken en we nog een souvenir kopen besluiten we om het park te verlaten. We rijden al richting de Florida Mall op de S Orange Blossom Trail maar gaan eerst nog eten bij de Cracker Barrel. Dit restaurant doet ons een beetje denken aan cowboy's en country muziek, aan elke Cracker Barrel is er ook winkeltje met leuke hebbedingetjes.

Na het eten rijden we verder door naar de Florida Mall. We spreken met Ronny & Sandra af dat we om 21u terug samenkomen aan de M&M store zodat we elk onze eigen favoriete winkels kunnen bezoeken en we elkaar niet ophouden. We gaan even kijken in de Abercrombie en Hollister winkel maar kopen uiteindelijk enkel een paar dingen in de M&M store.

Afsluiten doen we vandaag in een van de restaurants van Waffle House, we bestellen elks, hoe kan het ook anders, een heerlijke wafel. Het zal na de reis, een hele opgave worden om de overtollige kilo's terug weg te werken want reken maar dat we allemaal ( een beetje ) zijn bijgekomen, maar, dit zijn zorgen voor later... Het is al na 22u als we de parking van het hotel oprijden. Ik zet de foto's van deze dag online terwijl Karin de koffers opmaakt. Nu maar hopen dat we alles heel in Belgie zullen krijgen. Maar dat lezen jullie later wel, tot weldra, want nu sluit ik voorlopig af, het volgende verslag zet ik pas online wanneer we terug thuis zijn...Planning van dag 10:

07:30uOpstaan en klaarmaken voor het ontbijt in het hotel.

08:30uVertrek naar Universal Studios Islands of Adventure, het park opent om 9u ( tot 19u ).

09:00uAankomst Universal Studios Island of Adventure.

The Wizarding World of Harry Potter @ Universal Studios Islands of Adventure Orlando The Amazing Adventures of Spider-Man @ Universal Studios Islands of Adventure Orlando Jurassic Park River Adventure @ Universal Studios Islands of Adventure Orlando Cracker Barrel Orlando

 

18:00uNa een dag vol rides/thrills tijd om te gaan eten bij de Cracker Barrel ( S. Orange Blossom Trail ).

19:00uBezoek aan The Florida Mall.

The Florida Mall

??:??uThe Floridian Hotel and Suites.